Vodeći dobavljač na području bežične i TV komunikacije,
Spinner proizvodi konektore, jumpere, combinere, pasivne komponente, filtere i drugo. Nove generacije antena (za GSM, UMTS, LTE) nudimo od švedskog proizvođača Cellmax te ostale proizvode poput kabelskog pribora (uzemljenja i razne prihvate). možete vidjti više ovdje. -pojedini proizvođači radio-komunikacijske opreme.

Od elektroničkih komponenata zanimljiv je tržištu RH i susjednih zemalja proizvođač
Epcos koji proizvodi prenaponske odvodnike, vodeći su svijetu za zaštitu telefonskih linija u dvopolnim i tropolnim verzijama sa ili bez termoklipa (od 90V – 600V).

Proizvođač
Gruner proizvodi klasične releje, te bistabilne releje za proizvođače elektroničkih brojila

Od mehaničkih komponenti zastupamo tvrtku
Amphenol koji proizvodi konektore (koaksijalni, industrijski okrugli, za čip kartice, vojni i još puno drugih).

Ako vašu aplikaciju namjeravate ugraditi u kućište nudimo vam rješenje koje se zove
Bopla, koja proizvodi razna aluminijska i plastična kućišta.

   

Proizvođač
IXYS koji je postao korporacija sa firmama Clare i Westcode proizvodi poluvodiče većih snaga (energetske diode, energetski tiristori, IGBT moduli,...), Clare proizvodi poluvodičke releje za telekomunikacije, integrirana rješenja za telefoniju, industrijske modeme, njihovi proizvodi imaju vodeću ulogu u tom segmentu što pokazuje činjenica da su proizveli najmanji relej na svijetu te da su proizveli elektromehanički relej u solid state verziji kako bi znatno produljili životni vijek releja.

U slučaju da trebate osigurače nudimo proizvode
Cooper Bussmann.

Od pasive nudimo još Geyer, koji proizvodi kvarc kristale i oscilatore te rezonatore.

sa sjedištem u Zagrebu i bavi se zastupanjem proizvođača elektroničkih i elektromehaničkih komponenata te distribucijom istih na području Hrvatske, Slovenije, BiH,Srbije i Crne Gore i Makedonije.

Poduzeće Piletić d.o.o. malo je poduzeće (po broju zaposlenih) u RH no spada u vodeće ponuđače specijaliziranih komponenata.

Posebno smo fokusirani na područje bežične i TV komunikacije, telekomunikacija (prenaponska zaštita i prijenos signala i podataka), mjerenja i mjernih uređaja (elektronička brojila, uklopni satovi, itd.), regulacijske tehnike, antene, koaksijalni kabeli, konektori i kompletni kabelski pribor. Našim kupcima pružamo pouzdanost u isporuci i disponiranju robe i mogućnost kompletiranja traženih ukupnih potreba.

 
   
Početna stranica | O nama | Proizvodi | Novosti | Kontakt
Copyright © Piletić d.o.o.